Perfecte afdichting van uw gevel

Gevel renoveren in Zoersel? Schakel uw plaatselijke expert in.

Een gevel wordt jaar na jaar blootgesteld aan weer en wind en in veel gevallen dringt een gevelrenovatie zich hierdoor op.

Als u een gevel wilt renoveren in Zoersel en omgeving heeft u verschillende mogelijkheden, maar het plaatsen van metalen muur en wandbekledingen zorgt in de meeste gevallen voor de beste oplossing. Bovendien is Alcotile, het materiaal waar wij hoofdzakelijk mee werken, zeer duurzaam en weersbestendig.

Naast Alcotile maken wij ook gebruik van eternit en leien om ervoor te zorgen dat uw gevel terug volledig wind- en waterdicht is.

Het isoleren van uw gevel is een bijkomende optie die zeker niet over het hoofd mag gezien worden. Want aangezien u toch van plan bent uw gevel onder handen te nemen, kunt u evengoed een isolatielaag laten plaatsen die u jaarlijks heel wat energie zal doen besparen. Via een ongeïsoleerd dak of muren gaat heel wat warmte verloren en stookt u jaarlijks minstens een derde gewoon voor niets.

Voorkom vochtproblemen en laat tijdig uw gevel renoveren door ons team uit Zoersel. Wij komen vrijblijvend langs voor de opmaak van een persoonlijke prijsopgave zodat u bij ons perfect weet waar u aan toe bent.

Tel.: 03 500 03 79
Contacteer ons!03 500 03 79