Nieuwe goot of herstelling

Wilt u uw dakgoot in Zoersel renoveren? Jo Peeters levert maatwerk dat perfect past bij uw woning.

De vele liters regen die wij jaarlijks op ons dak krijgen in ons kleine land zorgt bij heel wat huizen vaak voor vochtproblemen en waterinsijpeling. Vooral door oude of lekkende goten kan er heel wat waterschade binnenin uw huis ontstaan. Want in veel gevallen lekt het water uit de goot langs een muur van uw woning en beseft u dit pas eens u binnenin uw huis vochtplekken begint op te merken.

Wacht daarom niet tot het te laat is en u een groot stuk van uw binnenpleisterwerk moet vernieuwen maar laat uw dakgoot in Zoersel preventief vernieuwen.

Wij maken een perfect passende dakgoot voor uw huis in Zoersel en werken zowel met zink als PVC. U kiest zelf het materiaal, afhankelijk van de stijl van uw woning of uw persoonlijke voorkeur en wij zorgen voor de rest. De oude goten worden zorgvuldig verwijderd en de nieuwe goten worden perfect aangesloten zodat lekken geen kans krijgen.

Wilt u uw dakgoot in Zoersel repareren? Bel ons dan meteen of neem contact op via het contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Tel.: 03 500 03 79
Contacteer ons!03 500 03 79