Uw geïsoleerd dak is geld waard.

Uw dak isoleren in Zoersel? Roep energieverlies een halt toe!

Velen denken dat een dak isoleren perfect door iedereen kan gedaan worden, maar ervaren het tegengestelde eens ze hieraan beginnen. Een dak isoleren in Zoersel of andere gemeentes houdt namelijk veel meer in dan enkel een aantal isolatieplaten of rollen aanbrengen.

Men dient een dampscherm aan te brengen, naden en randen dienen afgekleefd te worden... kortom heel wat details waarmee men rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de aangebrachte isolatie ook effectief het juiste resultaat als gevolg heeft. Want isolatie die verkeerd aangebracht wordt, verliest zijn waarde en zorgt voor een tegenovergesteld effect. U bespaart dus uiteindelijk geen energie, maar verbruikt meer. Dit kan zeker niet de bedoeling zijn. Ook bij het vochtig worden van de isolatie is alle werk voor niets geweest, want isolatie die nat is verliest zijn isolerend effect.

Wilt u dus uw dak isoleren in Zoersel en omstreken? Kies dan voor vakmanschap en kwaliteit en schakel Jo Peeters Renovaties in. Contacteer ons meteen voor een vrijblijvende offerte!

Tel.: 03 500 03 79
Contacteer ons!03 500 03 79